1 jaar Rohngya: Jouw steun blijft nodig

De crisis in Myanmar is nog niet voorbij en nog steeds komen er vluchtelingen naar Bangladesh. Hier leven ze samen in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld. Omdat ze niet mogen integreren in Bangladesh en dus niet kunnen werken of naar school kunnen, blijven ze helaas volledig afhankelijk van hulp. Onze grote zorg is dat deze vluchtelingen vergeten worden en hun eerste levensbehoeften daarmee in gevaar komen.

Er zal ook de komende tijd veel hulp nodig zijn, en daarom blijft Artsen zonder Grenzen actief in het gebied. Onze teams bieden medische en psychologische zorg. We zorgen voor water en hygiënische voorzieningen en bestrijden uitbraken van ziekten. Dat doen we in Bangladesh en in andere crisisgebieden waar mensen worden getroffen door oorlog, epidemieën en rampen.

Artsen zonder Grenzen geeft deze hulp onafhankelijk van politieke, religieuze en economische belangen. Wij kunnen ons werk alleen doen dankzij de steun van mensen zoals jij. Help vandaag nog mee.

Steun onze teams

Nog steeds komen er Rohingya-vluchtelingen naar Bangladesh. Hier leven ze samen in het grootste vluchtelingenkamp ter wereld waar ze volledig afhankelijk zijn van hulp. Artsen zonder Grenzen biedt niet alleen medische en psychologische zorg, maar voorziet het kamp ook van 1,3 miljoen liter water per dag. Steun ons met een donatie zodat we vluchtelingen waar ook ter wereld kunnen blijven helpen.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten
U bent het bedrag vergeten

Persoonlijke gegevens

Geslacht is niet ingevuld.
Voornaam is niet ingevuld.
Voorletters is niet ingevuld.
Tussenv. is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Postcode is niet ingevuld.
Huisnr. is niet ingevuld.
Toev. is niet ingevuld.
Straatnaam is niet ingevuld.
Woonplaats is niet ingevuld.
Land is niet ingevuld.
E-mailadres is niet ingevuld.
Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van de activiteiten van Artsen zonder Grenzen. is niet ingevuld.

Betaalwijze

Selecteer je bank is niet ingevuld.
IBAN is niet ingevuld.
BIC is niet ingevuld.
Ik machtig Artsen zonder Grenzen om bovenstaand bedrag tot wederopzegging doorlopend van mijn rekening af te schrijven.
Privacyverklaring

We leggen je gegevens vast ter uitvoering van je donateurschap en om je te informeren over onze activiteiten. Lees meer in onze privacyverklaring.